تمرینات فصل 5
 
درباره وبلاگ


باسلام خدمت تمامی بازدید کنندگان گرامی این وبلاگ را جهت ارتقاء دادن علم مهندسی سازه به ویژه سازه های بتنی ساخته ام وامیدوارم ازاین وبلاگ استفاده کافی راببرید.
آخرین مطالب
آرشيو وبلاگ
پيوندها
نويسندگان



نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید هفته :
بازدید ماه :
بازدید کل :
تعداد مطالب : 27
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1



مهندسی عمران
وبلاگ شخصی متعلق به مهندس مهدی اشکبوس




1-5:در این روش های طراحی  ضرائب آنها به این گونه هستند که  قبل از محاسبه  لنگر نهایی ،ضریبی تحت عنوان ضریب افزایش بار به آن تعلق می گیرد و بس از محاسبه ی لنگر اسمی نیز ضریبی تحت عنوان ضریب کاهش مقاومت به آن تعلق می گیرد که این مقدار همیشه کمتر از (1) می باشد.

5-2:روش sdmوlsdبه ماهیت اصلی بارها ونیرو ها نزدیک تر است ،چون :1)رفتار مقطع دیگر خطی در نظر گرفته نمی شود.2)در این روش   مقدار ضرائبی که به آن تعلق می گیرد دارای  دقت بیشتر ی باشد.3)در این نوع از روش ها ی طراحی  ضرائب برخلاف تنش مجاز در چند مرحله اعمال می شود که این خود باعث  افزایش دقت محاسبه نیرو ها  می شود.

5-3:در یک تیر خمشی انحنا به  صورت  تغییر زاویه ی  خمشی  به ازا طول واحد تیر تعریف می شود.

5-5:در یک تیر بتنی هر وقت  فولاد موجود در مقطع جاری شود  بدون افزایش بار انحنا ی چشم گیری  خواهیم داشت.ولی در هر مقطعی که مقدار فولاد کششی موجود در مقطع کمتر از مقدار بالانس باشد رفتاری شکل بذیر ونرم خواهد داشت ومیزان  شکل بذیری  یک مقطع عبارت است از نسبت انحنای  نظیر نقطه شکست نهایی به لحظه  تسلیم فولاد های کششی.

5-6:جهت دستیابی به یک روش اصولی در طراحی  بایستی  براساس برخی از تئوری ها مانند نیرهای  داخلی ونیز براساس همسازبودن  تغییر شکل  های مقطع،ارزیابی صحیح مقاومت مقطع ارائه می گردد.این فرضیات  مهم  عبارت اند از :1)اصل برنولی .2)بیو ستگی کامل بین فولاد وبتن.3)توزیع تنش در بتن وفولاد در یک مقطع  بتن آرمه بر اساس منحنی های  تنش- کرنش.

5-8:دلیل این مقدار فولاد در روش های lsdو )sdmحتی اگر این مقدار از طریق محاسبه بدست بیاید)این است که،اگر مقدار فولاد موجود در تیر کم باشد، قبل از اینکه تنش در دورترین تار کششی بتن  باعث ایجاد ترک در تیر شود ،فولاد موجود در تیر بتنی در ناحیه ی کششی جاری شود.اا

 



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







برچسب:, :: ::  نويسنده : مهدی اشکبوس